„Viesulo“ gimnastėms – visų spalvų medaliai

Sportas

Gargžduose vykusiame Lietuvos meninės gimnastikos įrankių čempionate, kuriame varžėsi gimnastės iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos, uostamiesčio „Viesulo“ sporto centro gimnastės pasirodė puikiai ir pasipuošė visų spalvų medaliais.

Jaunučių grupėje (2013 m. g.) daugiakovėje antrą vietą iškovojo Mariela Usik, sidabro medaliu pasipuošė auklėtinė Rusnė Pagojūtė, pratime su lanku Mariela Usik iškovojo 1 vietą, Elija Vilnonytė – 3 vietą, pratime su kamuoliu Mariela Usik užėmė 1 vietą, Rusnė Pagojūtė – 3 vietą, pratime su kuokelėmis Mariela Usik užėmė 2 vietą.

Organizatorių nuotr.

Jaunių grupėje (2011-2012 m. g.) pratimuose su lanku ir su kuokelėmis „Viesulo“ gimnastėms nebuvo lygių.

Pirmąją vietą iškovojo ir aukso medaliu pasipuošė ,,Viesulo” sporto centro auklėtinė Lilija Maiboroda (2012 m. g.), sidabro medalį pelnė Abigelė Pucetaitė (2012 m. g.), o trečioji vieta ir bronzos medalis atiteko Akvilei Jočytei (2011 m. g.). Pratime su kamuoliu taip pat pelnytos prizinės vietos: Lilija Maiboroda – pirma, Abigelė Pucetaitė – 2. Pratime su kaspinu Julija Voločko užėmė 1 vietą, Lilija Maiboroda – 2 vietą, Abigelė Pucetaitė – 3 vietą.

Jaunimo grupėje (2009-2010 m. g.) „Viesulo“ sporto centro atstovė Anastasija Voločko iškovojo sidabro medali pratime su kamuoliu ir bronzą pratime su kaspinu.

Suaugusiųjų grupėje (2008 m. g. ir vyresnės) geriausiai pasirodė ir aukso medalius pratimuose su lanku ir kuokelėmis Klaipėdai laimėjo Skaistė Razokaitė (2008 m. g.). Viktorija Staponas iškovojo bronzos medalius pratimuose su kamuoliu ir su kaspinu.

Nugalėtojas varžyboms ruošė „Viesulo“ sporto centro meninės gimnastikos trenerės Neda Juščė, Valentina Bagrijeva, Viktorija Petrova, Dovilė Vilnonė.

Šiame čempionate paaiškėjo ir gimnastės, kurios gins Lietuvos vardą gegužės 22-26 dienomis Budapešte, Vengrijoje, vyksiančiame Europos meninės gimnastikos čempionate.

„Viesulo“ atstovė Skaistė Razokaitė vyks kaip pirmoji gimnastė, antruoju ir trečiuoju numeriu vyks gimnastės iš Vilniaus Milana Tricolici ir Fausta Šostakaitė.

Skaistė ir Milana Europos čempionate atliks tris pratimus, Fausta – du pratimus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Penkiuose Vakarų Lietuvos miestuose vyks sporto festivaliai

Kovo mėnesį sėkmingai finišavo antroji projekto „Aktyvumo zona – vaikų fizinio aktyvumo didinimas“ dalis, kurio metu buvo organizuojamos sportinės mankštos ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Regionas

Gargžduose duris atvers bendradarbystės centras „Spiečius“

Birželį Gargžduose duris atvers jau 15-as Inovacijų agentūros bendradarbystės centras „Spiečius“. Centras veiks kaip erdvė, skatinanti regiono verslumą, teikianti nemokamas ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Regionas

Gargžduose padegtas automobilis

Trečiadienio naktį, apie 2.15 val., Gargžduose automobilyje „Mercedes Benz CLS 280“kilo gaisras, kurio metu 2008 metų gamybos transporto priemonė sudegė. ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This