Pirmasis visiškai atviras naujienų portalas
2024-09-10 |
Išskirtiniai kainų pasiūlymai, platus asortimentas – tik lašas jūroje to, kas laukia klaipėdiečių ir uostamiesčio svečių atidarant iš pagrindų modernizuotą trijų X „Maximą“, esančią Klaipėdos „Akropolyje“. Jau šį ketvirtadienį už kasų ir salėje šypsenas pirkėjams dalins ne viena Lietuvos įžymybė, kuriuos taip pat stebins specialiai šiai progai sukurtos Beatos Nicholson salotos, „Meistro kokybės“ kulinarijos meistrai lankytojams dalins kelis tūkstančius keksiukų, vyks azartiškos žaidynės ir visa gausa kitų smagių veiklų bei netikėtų staigmenų.
Lankomiausia Klaipėdos „Akropolio“ „Maxima“ duris kuriam laikui užvėrė šių metų balandžio pabaigoje, o ketvirtadienį ji atidaroma iš esmės atnaujinta – erdvesnė, patogesnė, modernesnė bei išskirtinė visoje Vakarų Lietuvoje tiek technologijomis, tiek asortimentu.
Pasak „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorės Indrės Trakimaitės-Šeškuvienės, iki atidarymo likus vos kelioms dienoms pamažu atskleidžiamos renginio detalės ir laukiantys siurprizai. Vienas jų – Lietuvos įžymybės, dirbančios kasose ir prekybos salėje.
Mylimiausios Klaipėdos „Maximos“ atidarymo šventėje lankytojai sutiks puikiai žinomus „Maximos“ partnerius ir bendraminčius nuomonės formuotojus: Orijų Gasanovą, Beatą Nicholson, Viktorą Balykovą, Vaidotą Grincevičių-Whydotą, Simoną Nainę ir Joną Nainį, Indrę Stonkuvienę, Dijorą Petrikonytę, Gian Luca Demarco, Rimantę Kulvinskytę, Indrę Kavaliauskaitę, Simoną Albavičiūtę-Banditą, Norbertą Liatkovskį – visi jie trumpam taps „Akropolio“ „Maximos“ kolektyvo kolegomis.
Beata, kalbėdama apie specialiai šios „Maximos“ atidarymui kurtas salotas atvirauja, kad vos sulaukusi pasiūlymo sukurti keletą naujų salotų receptų, idėjų turėjo išties nemažai, tačiau, kaip tikina ji, pirmiausiai galvojo apie tai, ką pati mielai pirktų.
„Norėjau, kad salotos būtų ir maistingos, ir nebrangios. Tad mano didysis superherojus yra kopūstas – toks saldus, toks skanus, toks mums naudingas. Jam į palydą pasirinkau brokolį – tikrą žvaigždę skonio ir grožio prasme, taip pat saliero gumbą, kuris yra turbūt pati aromatingiausia šakninė daržovė. O viską sujungia krapesto – tai krapų, riešutų ir sūrio padažas, kurį esu įsimylėjusi jau ne vienerius metus. Kai testavome salotas, šios iš karto tapo visų favoritėmis“, – naują kulinarinį kūrinį pristato B. Nicholson.
Pasakodama apie antrąjį kūrybos vaisių – avinžirnių salotas – B. Nicholson pabrėžia, kad šios tobulai tinka ir pietums, ir lengvai vakarienei, o jos ne tik maistingos, bet ir lėkštę numarginančios įvairiomis spalvomis.
„Avinžirnių salotos – ryškios, su Viduržemio jūros skoniais: čia ir fetos tipo sūris, ir ankštinės daržovės, kurių tikrai visi valgome per mažai, taip pat keptos marinuotos paprikos, baltymų bei išskirtinio skonio gausus sezamų padažas“, – vardija B. Nicholson, kuri savo rankomis šias salotas Klaipėdos „Akropolio“ „Maximos“ atidarymo šventėje pirkėjams perduos tiesiai iš savo rankų ir sveikins juos aptarnaudama specialioje kulinarinėje vitrinoje.
Ruošiantis parduotuvės atidarymo šventei kulinarinį iššūkį taip pat priėmė ir „Maximos“ „Meistro kokybės“ kulinarijos meistrai, kurie ketvirtadienį ir penktadienį daugiau nei 3 tūkst. pirkėjų vaišins ką tik iškeptais šviežutėliais keksiukais. Juk čia pat vietoje veiks kepykla ir konditerijos bei kulinarijos maisto ruošimo cechai, kur meistrai minkys, formuos ir keps šviežią duoną ir bandeles, gamins gardžius tortus ir daugiau nei 100 įvairiausių patiekalų tinkamų užkandžiams, pusryčiams, pietums bei vakarienėms.
Klaipėdos „Akropolyje“ trijų X formato „Maxima“ atsidarys rugsėjo 12 d., ketvirtadienį, 9 val.
Parašykite komentarą