Pirmasis visiškai atviras naujienų portalas
![]() | 2019-10-01 |
Keltų kompanija DFDS praneša, kad „vienija jėgas” su specializuotu kavos tinklu „Vero Café“.
Iki šiol keltų keleiviai rinkdavosi tarp juodos kavos ir kavos su pienu. Tačiau dabar beveik visų keltų keleiviai galės rasti viską nuo klasikinio espresso, ruošiamo iš specifiškai tam skrudintų pupelių iki „flat white“ ar karamelinio latte macchiato, daromų su natūraliu pienu ir iš ką tik sumaltos kavos.
Martyno Vainoriaus nuotr.
Pranešime spaudai citujamas DFDS projektų vadovas Linas Lesauskas teigia, kad investicijos į kavos kokybę yra būtinos.
„Daugumai mūsų klientų kava – rytinio ritualo dalis, o espresso puodelis po vakarienės ar pietų – tai labai svarbi akimirka, kuri gali vainikuoti arba sugadinti visą patirtį”, – teigia jis.
Anot kompanijos atstovo, idėja bendradarbiauti su kavos profesionalais gimė neatsitiktinai.
„Šių metų pradžioje svarstėme, kaip pagerinti šiuo metu keltuose siūlomos kavos kokybę ir kavos asortimentą. Norėjome ne tik naudoti geresnius ingredientus, bet ir įgyti daugiau žinių bei gebėjimų, investuoti į modernesnę įrangą. Savo partneriais pasirinkę „Vero Café“, užtikrinome kelis svarbiausius dalykus: nuolatinė šio tinklo specialistų kavos gaminimo priežiūra laivuose lemia, kad keltais keliaujantys lietuviai ir užsienio svečiai gali mėgautis tokiais pačiais kavos gaminiais, kokius užsisakytų ir kavinėse Lietuvoje. Taip pat investavome į unikalius kavos ir jos ruošimo mokymus, kuriuos keltuose veikiančių barų darbuotojams vedė daugiametę patirtį kavos versle ir mokymuose sukaupęs Darius Vėželis”, – teigia L. Lesauskas.
Parašykite komentarą