„Futbotur 6×6“ turnyre – nesuvaidintos emocijos

Fotoreportažai, Sportas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-09-17

Savaitgalį Klaipėdos centrinis stadionas pavirto tikra futbolo meka, kai 12 įvairaus amžiaus futbolo mėgėjų komandų susirinko į didžiausią Klaipėdos sporto renginį – „Futbotur 6×6“ turnyrą. Įtampa ore tvyrojo nuo pat pirmųjų rungtynių iki pat finalinio švilpuko, o nugalėtojai ne tik iškovojo šlovę, bet ir laimėjo pagrindinį prizą – 720 eurų.

Nuo pat pirmų akimirkų aikštėje vyravo įtempta konkurencija ir sportinis azartas. Kiekviena komanda kovojo su maksimaliu užsidegimu, o įspūdingi įvarčiai kėlė publikos ovacijas. Gynyba, išmaniai suplanuotos atakos ir nepriekaištinga technika – tai buvo tik maža dalis to, ką stebėjo žiūrovai. 

Agnės Žilevičiūtės ir Lino Kokansko nuotr.

Įspūdingiausia dienos kulminacija – finalinės rungtynės, kurių metu susirėmė stipriausios komandos „Jonušai“ ir „Futbolo dievai“. Turnyro finalas buvo tikras emocijų sūkurys. Po įnirtingos kovos su varžovais „Futbolo dievai“ ne tik išsikovojo nugalėtojo titulą, bet ir tapo 400 eurų prizo laimėtojais. 

Antrą vietą užėmusi komanda gavo 200 eurų prizą, o trečiosios vietos laimėtojai „Minusas“ – 120 eurų. 

Turnyro rezultatyviausiu žaidėju tapo Jevgenij Dodonov, vartus nepriekaištingai gynė Mantas Šoblinskis, solidžią gynybą demonstravo Ugnius Krukauskas, o geriausiu turnyro žaidėju pripažintas Martynas Simutis. Išskirtinio dėmesio sulaukė ir Dominyko Kviklio pelnytas gražiausias turnyro įvartis.

Komandos žaidėjai džiaugėsi triumfu ir suorganizuotu turnyru, kuris sukvietė tiek futbolo entuziastus, tiek šio sporto naujokus.

Be futbolo rungtynių, renginio dalyviai galėjo mėgautis įvairiomis pramogomis  – nuo žongliravimo ir baudinių konkursų iki gardžiausių gatvės maisto pasiūlymų, kurie neleido alkaniems palikti stadiono. Turnyro metu įvyko ir dainininkės Radvilės Galminaitės pasirodymas, kuris linksmai nuteikė tiek žaidėjus, tiek turnyro svečius. Atlikėja sukūrė nuotaikingą atmosferą, taip dar labiau įkaitindama šventės emocijas.

Šis turnyras nebūtų įvykęs be ištikimų „Futbotur 6×6“ partnerių – Klaipėdos miesto savivaldybės, Marina Shpak grožio laboratorijos ir bendruomenės iniciatyvos „Klaipėda, aš su tavim!“

Renginio organizatoriai tikisi, kad šis renginys taps tradicija, o futbolo aistruoliai turės progą dar kartą susitikti kituose turnyruose.

Žymos: | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Jaunieji Klaipėdos dainininkai - „Muzikos talentų lygos“ nugalėtojai

Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro Vaikų operos studija (vadovas Vytautas Valys) pelnė pirmąją vietą tarptautiniame vokalistų konkurse „Muzikos talentų lyga 2019“. ...
2019-04-08
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This