„Shodan“ kovotojų sėkmė Sakartvele

Sportas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-09-13

Naujasis karatė kyokushin sezonas „Shodan“ mokykloje prasidėjo sėkmingai – iškovoti du medaliai „Batumi Open“ turnyre, vykusiame Sakartvele. Klubui bei šaliai turnyre sėkmingai atstovavo dvi karate mokyklos auklėtinės Julija Balčiūtė ir Marija Sekunda.

Moterų grupėje svorio kategorijoje +60 kilogramų sidabro medalį iškovojo Julija. Pirmoje ir antroje kovoje sportininkė užtikrintai įveikė dvi Kazachstano šalies atstoves. Finalinėje dvikovoje Julija susirungė su dar viena Kazachstano šalies sportininke, kuriai po įtemptos dvikovos teisėjai pergalę skyrė varžovei.

Toje pačioje moterų grupėje svorio kategorijoje +60 kilogramų bronzos medaliu pasipuošė auklėtinė Marija. Pirmoje kovoje shodanietė iškovojo pergalę prieš kazachstanietę, o antroje kovoje ją nurungė ta pati kazachstanietė, kuri nugalėjo ir Juliją.

Merginų treneris Lukas Kubilius džiaugiasi tokiu puikiu sezono startu: abi jo auklėtinės ne tik garbingai atstovavo Lietuvai „Batumi Open“ turnyre, bet ir užlipo ant prizininkių pakylos.

Kitos svarbios artėjančios varžybos, kurioms šios dvi sportininkės bei kiti suaugę mokyklos auklėtiniai ruošiasi, vyks lapkritį Belgijoje: čempionate visi dalyviai rungsis dėl kelialapių į Pasaulio čempionatą Japonijoje.

Žymos: | | | | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Japonijoje ieškos dvasinės ramybės*

Spyglio duomenimis, Klaipėdos meras skris į Japoniją. Dvasios ramybės ieškoti. Juk grįžo žmogus po atostogų, žiūri, jo sumanyta administracijos reforma ...
2024-09-11
Skaityti daugiau

Kultūra

Vyks 10-asis animacijos ir video žaidimų festivalis BLON

Rugsėjo 12–15 d. Klaipėdą sudrebins dešimtasis animacijos ir video žaidimų festivalis BLON. Šventinio renginio programoje organizatoriai pristatys išskirtinius animacijos, virtualios ...
2024-08-30
Skaityti daugiau

Sveikata

Studentai iš Sakartvelo stažavosi KUL

Šią savaitę medicinos studentais iš Sakartvelo baigė savo praktiką Klaipėdos universiteto ligoninėje (KUL). Mėnesį stažavęsi KUL ir susipažinę su plačiu ...
2024-08-23
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This