Į atnaujintą „Maximą“ pirkėjai plūdo nuo pat ryto (4)

Fotoreportažai, Verslas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-09-12

Ketvirtadienio rytą kartu su pirkėjais perkirpus beveik 70 metrų siekiančią atidarymo juostą buvo atvertas naujas klaipėdiečių ir miesto svečių mylimiausios „Akropolio“ „Maximos“ etapas. Po daugiau nei keturis mėnesius trukusių atnaujinimo darbų trijų X parduotuvė pasitiko dar erdvesnė, šviesesnė ir su netikėtomis staigmenomis – skirtingose maisto skyriuose dainuojančiais aktoriais, „Scan&Go“ žaidynėmis, gerai pažįstamais nuomonės formuotojais, atidarymo proga tapusiais ilgamečių darbuotojų kolegomis, ir daugybe kitų siurprizų. Pirmoji gausi pirkėjų banga dar prieš atsidarant parduotuvei jau lūkuriavo jos prieigose, o vos atkirpus šventinę juostą jie suplūdo į vidų.

Organizatorių nuotr.

Pasak pranešimo, vos įžengę į atnaujintą parduotuvę pirkėjai buvo vaišinami šviežutėliais keksiukais, kuriuos čia pat vietoje iškepė „Meistro kokybės“ kulinarijos meistrai, priėmę iššūkį šiais skanumynais pavaišinti daugiau nei 3 tūkst. pirkėjų.

4000 kv. m prekybinio ploto salėje esančiuose kepinių, daržo, mėsos bei „Meistro kokybės“ maisto skyriuose apsiperkančius pirkėjus nuo pat ryto nustebino ir viena netikėčiausių staigmenų – teatrališkus pasirodymus dovanojantys aktoriai. Jie į operines dainas sudėjo šių maisto skyrių išskirtinumus ir privalumu.

Teigiama, jog pirkėjus sužavėjo ne tik dainos, bet ir jiems gerai pažįstami Lietuvos įžymybių veidai. Pirmąsias keturias Klaipėdos „Akropolio“ atšviežintos „Maximos“ darbo dienas prekybos tinklo nuomonės formuotojai stoja į pagalbą parduotuvės kolektyvui.

„Mūsų mieli bendraminčiai – Orijus Gasanovas, Beata Nicholson, Viktoras Balykovas, Vaidotas Grincevičius-Whydotas, Simona Nainė ir Jonas Nainys, Indrė Stonkuvienė, Dijora Petrikonytė, Gian Luca Demarco, Rimantė Kulvinskytė, Indrė Kavaliauskaitė, Simona Albavičiūtė-Bandita, Norbertas Liatkovskis – pasikeisdami padės pirkėjams apsipirkti tiek kasose, tiek prekybos salėje. Beje, šios „Maximos“ darbuotojams į pagalbą atskubėjo ir mūsų biuro kolegos, kurie taip pat nuo ketvirtadienio iki sekmadienio rūpinsis ir užtikrins kuo geresnę sugrįžusių pirkėjų apsipirkimo patirtį“, – pranešime cituojama Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė.

Jos teigimu, kartu su parduotuvės atšviežinimu klaipėdiečiams buvo pristatyta ir technologinė naujovė Lietuvoje.

„Šioje „Maximoje“ įdiegėme „Scan&Go“ technologiją, suteikiančią galimybę greičiau ir patogiau savarankiškai skenuoti prekes bei už jas susimokėti. Mobiliu skeneriu, susietu su „Ačiū“ kortele ir programėle, prekes galima skenuoti jau dedant jas į savo pirkinių vežimą. Baigus apsipirkti tereikia „Scan&Go“ atsiskaitymo terminale palikti skenerį ir, dar kartą nuskaičius savo „Ačiū“ kortelę, sumokėti banko kortele“, – dalinos „Scan&Go“ technologijos savarankiško apsipirkimo principu I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Klaipėdiečiai bei uostamiesčio svečiai kviečiami apsilankyti ir specialioje vaikų zonoje, kurioje vyks įvairūs edukaciniai užsiėmimai su animatoriais, o taip pat patirti ir daugiau įvairių šventinių staigmenų, kurių dalis vyks iki rugsėjo 15 dienos.

Nuo penktadienio ši „Maxima“ parduotuvė kasdien pirkėjų lauks nuo 8 iki 22 valandos.

Žymos: | | | | | |

Komentarai (4):

Atsakymai į “Į atnaujintą „Maximą“ pirkėjai plūdo nuo pat ryto”: 4

  1. Bartkus parašė:

    Kam knystis iki nakties, reikia miegoti juk

  2. Hasts parašė:

    Tokio tipo parduotuvė ne minima Taline jau prieš 4 metus yra, atsilikimas

  3. V parašė:

    Galėtu Klaipėdos maksimą dirbti nua 07:00 iki 24 val kaip Vilniuje Mindaugo maksimą dirba nua 07 iki 24 val tai galėtu tokį grafika padaryti ir Klaipėdos Akropolio maksimoja

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Sugrįžta Didžioji sodinukų mugė

Jau šį šeštadienį, rugsėjo 14 d., prie Klaipėdos prekybos centro „Akropolis“ vyks Didžioji sodinukų mugė – vienas didžiausių augalams skirtų ...
2024-09-13
Skaityti daugiau

Verslas

Klaipėdoje atnaujintos „Maximos“ atidarymas žada staigmenų

Išskirtiniai kainų pasiūlymai, platus asortimentas – tik lašas jūroje to, kas laukia klaipėdiečių ir uostamiesčio svečių atidarant iš pagrindų modernizuotą ...
2024-09-10
Skaityti daugiau

Sveikata

Skelbia atrankos į delfinų terapiją pradžią

Prekybos tinklas „Maxima“, kartu su partneriais „Premia KPC“ ir Lietuvos jūrų muziejumi, visą vasarą Lietuvos gyventojus kvietęs prisijungti prie socialinės ...
2024-09-09
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This