Ką meras skatina už „už asmeninį išskirtinį indėlį“?*

Spyglys
Spyglys
2024-07-11

Pirmąjį šių metų ketvirtį 171 Klaipėdos savivaldybės darbuotojas buvo paskatintas „įvertinus veiklą, kaip viršijančią lūkesčius”, o antrąjį ketvirtį tokių apdovanojimų vertų darbuotojų meras Arvydas Vaitkus neįžvelgė, todėl paskyrė tik vieną paskatinimą – „už asmeninį išskirtinį indėlį”. Tikriausiai pats sau. O kas jam gali dar prilygti?

Pirmąjį metų ketvirtį „už asmeninį išskirtinį indėlį, įgyvendinant įstaigai nustatytus tikslus, pasiektus rezultatus ir įgyvendintus uždavinius” irgi apdovanota buvo tik viena persona. Kas dabar tokių anoniminių ataskaitų dėka paneigs, kad tai buvo ne mero krikštatėvis Vidmantas Dambrauskas?

Savivaldybės administracijos reformos prismaugti darbuotojai gali guostis tik tuo, kad kartais sulaukia kokio jubiliejaus – tik tokiu atvejais šiais metais jiems skiriami paskatinimai. O visiems kitiems – spyris į minkštąją.

O pernai metų paskutinį ketvirtį situacija tai buvo dar šventiška: net 381 valdininkas gavo premiją už nepriekaištingą tarnybinių pareigų atlikimą! 112 – už ypatingos svarbos užduotis. Ir t.t., ir pan. 

Balius baigėsi, ponai valdininkai. Laikas namo. Kai į jūsų krėslus po reorganizacijos bus susodinti savi, tai jiems paskatinimai bus dalijami kaušais. Čiau, braškės!

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

Žymos: | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Sovietų karių kapams projektuoti - beveik 45 tūkstančiai eurų

„Šias paslaugas dėl išimtinių teisių gali teikti tik šis tiekėjas”, – pranešė Klaipėdos miesto savivaldybė, pasirašiusi 44,5 tūkst. eurų vertės ...
2024-08-06
Skaityti daugiau

Spyglys

Melagiai: nieko jūs nematote!*

„Mes viską matom!” – tokį gąsdinantį lozungą ant tvoros prie atliekų konteinerių Rusnės centre nupaišė Šilutės rajono savivaldybė. Matyt, prieš ...
2024-08-06
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Ieškoma projektuotojų 18 milijonų eurų vertės nuotekų linijai rekonstruoti

AB „Klaipėdos vanduo” paskelbė viešojo pirkimo konkursą dėl slėginės buitinių nuotekų linijos nuo siurblinės Nr. NS6 pietinėje miesto dalyje iki ...
2024-08-06
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This