Meras ėmėsi „pagarbos ir įvertinimo kultūros kūrimo”

Miestas
Avatar photoArtūras Šulcas
2024-07-10

Potvarkį „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės mero padėkų skyrimo tvarkos aprašo patvirtinimo”  Arvydas Vaitkus pasirašė praėjus daugiau nei metams nuo to, kai pradėjo eiti šias pareigas. Aprašo tikslas – „pagarbos ir įvertinimo kultūros kūrimas bei puoselėjimas Klaipėdos miesto savivaldybės bendruomenėje”.

Mero padėkos raštu bus apdovanojami asmenys „už nuopelnus Klaipėdos miestui ir aktyvų Klaipėdos miesto vardo garsinimą Lietuvoje ir užsienyje, už nuopelnus ir pasiekimus profesinėje ir visuomeninėje veikloje, už verslo plėtrą Klaipėdos mieste, už pilietinių iniciatyvų įgyvendinimą ir miesto įvaizdžio kūrimą, už reikšmingus neatlygintinus darbus Klaipėdos bendruomenės labui, už nuolatinį ir aktyvų dalyvavimą Klaipėdos miesto labui, už didvyrišką poelgį, už rezultatyvią veiklą, kuriant Klaipėdos miesto gyventojų kultūrinę, ekonominę, socialinę ir dvasinę gerovę, taip pat darbo ir asmeninio jubiliejaus proga bei kitus Klaipėdos miesto savivaldybei”.

Mero  padėkos gali būti skiriamos fiziniams ir juridiniams asmenims. Padėkas apdovanojamiems asmenims įteiks pats meras arba jo žodiniu pavedimu vicemeras, mero patarėjas ar kitas Savivaldybės administracijos darbuotojas.

Savivaldybės mero padėkų raštai bus rengiami ant specialaus blanko, kurio dizainą kiekvienų kalendorinių metų pradžioje tvirtins meras pagal savivaldybės  administracijos Komunikacijos skyriaus siūlymus.

Už šio aprašo vykdymą yra atsakingas Savivaldybės administracijos Komunikacijos skyrius, o už jo kontrolę – Savivaldybės administracijos direktorius.

Žymos: | | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Sovietų karių kapams projektuoti - beveik 45 tūkstančiai eurų

„Šias paslaugas dėl išimtinių teisių gali teikti tik šis tiekėjas”, – pranešė Klaipėdos miesto savivaldybė, pasirašiusi 44,5 tūkst. eurų vertės ...
2024-08-06
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Ieškoma projektuotojų 18 milijonų eurų vertės nuotekų linijai rekonstruoti

AB „Klaipėdos vanduo” paskelbė viešojo pirkimo konkursą dėl slėginės buitinių nuotekų linijos nuo siurblinės Nr. NS6 pietinėje miesto dalyje iki ...
2024-08-06
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Derybos dėl Skautų gatvės niekaip nesibaigia

Nors pavasarį Nacionalinė žemės tarnyba (NŽT) tvirtino, jog norint užbaigti mediacijos procesą dėl Giruliuose esančios Skautų gatvės likimo bereikia sulaukti ...
2024-08-06
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This