Kviečia kartu atšvęsti 7-ąjį gimtadienį

Regionas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-07-09

Palangos širdyje įsikūrusi šeimos pramogoms skirta erdvė jau septintąją vasarą pasipuoš gimtadieninėmis dekoracijomis ir atostogautojus maloniai kvies į šventę. 

Šiais metais Palangos vasaros parkas prisijungia prie Lietuvoje vilnijančių iniciatyvų, skirtų padėti ar prisidėti prie pagalbos Ukrainos vaikams. Tad visą gimimo dieną į visas pramogas parke šeimos iš Ukrainos yra kviečiamos dalyvauti nemokamai. Visi šios šalies vaikai, kasoje pateikę dokumentą, galės pramogauti ir linksmintis į valias, o tėveliai turėti  jaukų ir smagų laiką palaikant vaikučius ar pramogaujant kartu. 

Facebook nuotr.

Palangos vasaros parkas – tai net 15 tūkst. kv. m. erdvę užimantis pramogų kompleksas, kuriame pramogų randa ne tik vaikai, bet ir suaugę. Didžiuliai olimpiniai batutai, kliūčių ruožas „Ninja Warior“, mažiesiems vaikams – net trijų aukštų laipynė su čiuožynėmis bei kamuoliukų baseinais, suaugusių taip pamėgtas mini golfas ar ekstremalų dievinama lynų trasa medžiuose, o kur dar kitos pramogos: karuselės, e-kartingai, virtualios realybės žaidimai ir kita.

Be kasdieninių pramogų šventės metu parke šurmuliuos edukacinės veiklos, kurias ves Bricks4kidz Lietuva komanda, bus piešima ant veidų – vaikai galės nusipiešti personažą, ornamentus ar bent pagyvinti įvaizdį blizgučiais. Taip pat visi norintys galės pajodinėti žirgeliais ar užsisakyti  dekoratyvinių kasyčių pynimą, o svečius linksmins šauniausi „Rubino vaikų” animatoriai. 

Daug vaikų dėmesio sulaukia putų šou, tad ir šį kartą šventei artėjant į pabaigą visi  vaikai ir suaugę galės atsigaivinti ir pašėlti putų debesyse. Ir, žinoma, visi gimtadienio svečiai bus vaišinami unikaliu tortu, kurį sukurs greito maisto kavinės „VanWurst” ir „Palangos spurgytės” komanda.

Šį penktadienį, liepos 12 d., jau nuo 12 val. visi pramogautojai laukiami Palangos vasaros parko septintojo gimtadienio šventėje.

Žymos: | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Regionas

Prasidėjo Palangos parko festivalis

Trečiadienio vakarą artistišku operos solisto Edgaro Montvido ir pianisto Simono Lepperio pasirodymu pradėtas Palangos parko festivalis. Festivalio atidarymo renginyje dalyvavo ...
2024-08-14
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje vyks kino komedijų festivalis

Rugpjūčio 23-25 d. Palangoje vyks pirmasis komedijų kino festivalis „Tik be dramų“. Pasak organizatorių, kino prodiuserių Gabrielės Vaičiūnaitės ir Justės ...
2024-08-13
Skaityti daugiau

Sportas

Žmonių su negalia vasaros sporto festivalyje - išskirtinė aura ir geros emocijos

Klaipėdoje vykęs žmonių, turinčių negalią, vasaros sporto festivalis sutraukė dalyvius iš įvairių Lietuvos kampelių ir svečius iš Latvijos bei Ukrainos. ...
2024-08-12
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This