Palangą užlies lietuviškų šlagerių fiesta

Regionas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-07-04

Liepos 18 d., populiariausią kurortinio sezono savaitę, kai vasaros sostine tampančioje Palangoje susirenka tiek daug poilsiautojų, jog nebebūna laisvų vietų nei viešbučiuose, nei paplūdimiuose, kurorto pramogų pasaulį sudrebins „Lietuviškų šlagerių fiesta – VASARA“ su scenos grandu Ovidijumi Vyšniausku, energingaisiais „Patruliais” ir tikra emocijų bombą sprogdinančia Grupe 2 Karolis ir Donatas.

Koncertas vyks liepos 18 d. 19 val. Palangos koncertų salėje. Palangos Palmiros Martinkienės nuotr.

Palangos koncertų salėje vyksiančiame renginyje skambės tokios gerai klausytojams žinomos dainos kaip „Išdalinau“, „Mažyte mano“, „Meilės vandenynas“, „Vyšnių sodai“, „Prisiminimai“, „Keista spalva“, „Lakūno sapnas“, „Nepabaigta istorija“. Lietuviškos muzikos scenoje jau seniai koncertuojančių Ovidijaus Vyšniausko, Patrulių ir Grupės 2 repertuare yra gausybė dainų, kurios yra žinomos kiekvienam lietuviškos muzikos gerbėjui ir kurias pastarieji nori dainuoti kartu su atlikėjais..

„Vasara, Palanga, geras, oras neužtikrins teigiamų emocijų maksimumo, jei mes tą savaitgalį nesusitiksime koncerte. Kartu su gyvo garso grupėmis mes padarysime viską, kad jūs galėtumėte šokti ir dainuoti nuo pirmos iki paskutinės koncerto akimirkos Ateikite ir pasilinksminkime kaip reikalas, nes tokio koncerto šį vasaros sezoną tikrai nebus“, – teigia O. Vyšniauskas, Patruliai ir Grupė 2.

Lietuviškų šlagerių fiesta kai kuriems muzikos gerbėjams žinomas muzikinis projektas, kuris pirmą kartą įvyko 2022 metais Klaipėdos „Švyturio” arenoje. To koncerto metu atgimė legendinė grupė „Dinamika“ taip pat savo pasirodymų gerbėjus džiugino „El Fuego“, „MG International“, Kęstutis Jablonskis, Ovidijus Vyšniauskas, bei Ledi Ais.

Po metų, 2023 m. šis projektas geografiškai išsiplėtė ir vyko jau ne tik Klaipėdoje, tačiau ir Kėdainiuose. Koncertai, kuriuose pasirodė Ovidijus Vyšniauskas, Patruliai ir Grupė 2 sulaukė didelio gerbėjų susidomėjimo, todėl ir buvo nuspręstą tokio formato pasirodymą surengti ir Palangos koncertų salėje.

Lietuviškų šlagerių fiestoje keičiasi atlikėjai, keičiasi jų atliekami kūriniai, tačiau nesikeičia renginio vedėjas. Nuo pirmo koncerto Klaipėdoje Aurimas Cibulskas tapo šio projekto simboliu, o publika ir koncertuojantys atlikėjai vertina jo humorą ir gebėjimą įtikinti publiką pakilti iš savo sėdimų vietų ir tapti neatskiriama koncerto dalimi.

„Labai džiaugiuosi, kad kūrybiniai keliai suvedė mane su šio koncerto organizatoriais. Lietuviškų šlagerių fiesta yra linksmas koncertas, o jame skamba tik publikai gerai žinomos dainos. Pažadu pasistengti, kad Palangoje vyksiančiame koncerte priversiu iš kėdės pakilti net ir tuos, kurie pačiame viršutiniame salės kampe pasislėpę sėdės“ – juokavo A. Cibulskas.

Renginio bilietus galima įsigyti internetu kakava.lt bei dvi valandas iki koncerto Palangos koncertų salės kasoje.

Žymos: | | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Pajūrio kurortuose „Eurovaistinės“ ilgina darbo laiką

Įsibėgėjant vasaros sezonui vis daugiau gyventojų vyksta atostogauti į Lietuvos pajūrį. Siekiant prisitaikyti prie poilsiautojų poreikių, pajūrio kurortuose esančios „Eurovaistinės“ ...
2024-07-05
Skaityti daugiau

Verslas

Lenktynių trasoje gins ir titulą, ir savo prekių ženklą

Praėjusių metų Palangoje vykusių „Aurum 1006 km lenktynių“ nugalėtoja „STATETA BRO“ komanda skelbia, jog šiemet ne tik sieks apginti čempionės ...
2024-07-04
Skaityti daugiau

Regionas

Paplūdimyje neteko telefono ir pinigų

Trečiadienį į policiją kreipėsi 20-metis vaikinas, kuris teigė buvęs apvogtas paplūdimyje. Birželio 30 d. apie 21 val. Palangoje, Basanavičiaus g., ...
2024-07-04
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This