Sunaikins per 300 netinkamų vaikų žaidimų aikštelių ir įrenginių (5)

Miestas
Avatar photoArtūras Šulcas
2024-06-29

Klaipėdos savivaldybė perka netinkamų naudoti vaikų žaidimo aikštelių įrenginių demontavimo paslaugą. Per trejus metus numatoma sunaikinti per 300 tokių įrenginių bei mažosios architektūros elementų. Maksimali šių  darbų pirkimui numatomas skirti lėšų suma – 38 999,99 Eur.

Savivaldybės pateikiamas sunaikinti pasmerkto objekto pavyzdys

Teigiama, kad bus šalinami nesaugūs ir keliantys grėsmę bei susidėvėję ir nenaudojami vaikų žaidimo ir sporto įrenginiai bei mažosios architektūros elementai. Be to, taip esą bus sumažinta vizualinė tarša.

Šis turtas turi būti demontuotas „pilnai su visais pamatais“. Demontavus įrangą, aikštelės danga išlyginama arba atstatoma į buvusią padėtį, atsižvelgiant į tai, kokia yra aikštelės danga. Atlikus darbus, teritorija turi būti sutvarkyta ir švari.

Užduotis, kada ir kuriuos įrenginius reikia sunaikinti, būsimam rangovui pateiks savivaldybė. Gavęs tokį užsakymą rangovas darbui atlikti turės mėnesį laiko.

Be vaikams žaisti skirtų įrenginių bus demontuojami ir krepšinio stovai, skalbinių, kilimų džiovyklės, futbolo vartai, suoliukai, lauko treniruokliai, karuselės ir kitas inventorius, neatitinkantis šiuo metu tokiems objektams taikomų reikalavimų.

Žymos: | |

Komentarai (5):

Atsakymai į “Sunaikins per 300 netinkamų vaikų žaidimų aikštelių ir įrenginių”: 5

  1. Drs parašė:

    Meras pridurkas, cis kvepia desovietizacija – kad neliktų nė pėdsako tarybinio užstatymo elementų, nors pats tai mokėsi tarybinėje partinėje mokykloje: reiškia pardavė savo TSKP įsitikinimus, o kai reikės parduos ir dabartinius įsitikinimus.

  2. Anonimas parašė:

    Vaikams ar įrengs naujus ,anau Neniškiui KKT uždarbi duos. Padarys parkingus…
    Vaikai miestui nereikalingi. Reikia kad Neniškis gerai uždirbtu

  3. Anonimas parašė:

    O kaip su „smelio” dezemis?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Meras panoro vienasmeniškai žarstyti ir didesnes stipendijas menininkams

„Sprendimą dėl Klaipėdos miesto savivaldybės stipendijų kultūros ir meno kūrėjams skyrimo priimtų meras”, – rašoma mero Arvydo Vaitkaus pateiktame miesto ...
2024-07-05
Skaityti daugiau

Politika

Savivaldybė jau ieško naujo vadovo

Nors nauja Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos struktūra, kurioje dirba per 480 žmonių, įsigalios tik nuo rugsėjo 3 d., jau paskelbta ...
2024-07-05
Skaityti daugiau

Miestas

Rengiamasi tvarkyti istorines Vitės kapines

Klaipėdos savivaldybė užsimojo per 13 mėnesių parengti istorinių Vitės kapinių sutvarkymo techninį darbo projektą. Jo tikslas – „atgaivinti Klaipėdos senųjų kapinių, ...
2024-07-04
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This