Lietuvos čempionate sužibėjo jauniausios „Viesulo“ gimnastės

Sportas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-06-21

Vilniuje vykusiame Lietuvos meninės gimnastikos vaikų ir jaunučių čempionate ryškiai suspindo Klaipėdos „Viesulo“ sporto centro jauniausios gimnastės. Į Klaipėdą sportininkės parsivežė pluoštą diplomų, medalių ir taurių.

Haroldo Jasėno („Foto Meninė“) nuotr.

Klaipėdietės Ema Boltrukevič, Patricija Špak, Leticija Djačkova, Lidija Aleskerova, Germantė Kazlauskaitė tapo nugalėtojomis vaikų (gim. 2017 m. ir jaun.) dviejuose grupiniuose pratimuose. Antrąsias vietas grupinių pratimų rungtyse užėmė „Viesulo“ atstovės Mantė Pamedytė, Agota Armalytė ir Elena Armalytė, Ariana Petrova, Sunita Pšeničnaja, Polina Pontajeva, Arina Maksimova ir Agota Chadakauskaitė.

Komandinėse vaikų, gim. 2018 m. ir jaunesnių, varžybose antrą vietą užėmė A. Chadakauskaitė ir Viktorija Juškevičiūtė.

2017 m. gim. vaikų pratime be įrankio „Viesulo“ gimnastėms nebuvo lygių. Individualiose varžybose nugalėtoja tapo Kira Tumanova, antrąją vietą užėmė Agota Armalytė, trečią – L. Djačkova. Komandinėse varžybose nugalėtojomis paskelbtos K. Tumanova ir A. Armalytė, antroji vieta skirta L. Djačkovai ir M. Pamedytei, trečioji – E. Boltrukevič ir E. Armalytei.

2016 m. gim. vaikų daugiakovės varžybose prizinės vietos taip pat atiteko „Viesulo“ atstovėms: pirmąją vietą užėmė Emilija Zelianinaitė, antrąją – Lėja Pranauskytė, trečiąją – Aneta Anančenkaitė. Tokia pat seka šios sportininkės ant pakylos lipo ir apdovanojant 2016 m. gim. vaikų pratime be įrankio prizininkes.

Iškovotos ir dvi prizinės vietos 2016 m. gim. vaikų komandinėse varžybose: nugalėtojomis tapo E. Zelianinaitė ir L. Pranauskytė, trečią vietą užėmė A. Anančenkaitė ir Elija Pintverytė. E. Zelianinaitė taip pat tapo nugalėtoja pratime su lanku.

Jaunučių (gim. 2015 m.) daugiakovėje pirmąją vietą iškovojo Mėta Virkutytė, trečiąją – Gabija Vičiūtė.

Pratime su šokdyne G. Vičiūtė užėmė antrą vietą, Ugnė Rutkutė – trečią. Pratime su lanku pirmąją vietą užėmė M. Virkutytė, antrąją – Kaja Reminaitė. Komandinėse varžybose nugalėjo M. Virkutytė ir G. Vičiūtė, trečios liko U. Rutkutė ir K. Reminaitė.

Jaunučių (gim. 2014 m.) daugiakovėje prizininkių pakylą taip pat puošė „Viesulo“ gimnastės: pirmoji vieta atiteko Evai Šeremetovai, antroji – Amelijai Budzinskaitei, trečioji – Julijai Butylovai.

Pratime su lanku geriausia buvo E. Šeremetova, antrą vietą užėmė A. Budzinskaitė, trečią – Zlata Vasiljeva. Pratime su kamuoliu taip pat nugalėjo E. Šeremetova, antroji liko J. Butylova, trečioji – A. Budzinskaitė.

Komandinėse varžybose nugalėjo E. Šeremetova ir A. Budzinskaitė, antrosios liko J. Butylova ir Brigita Pečiulytė, trečiosios – Ditė Vasiliauskaitė ir Z. Vasiljeva.

Gimnastes čempionatui ruošė „Viesulo“ sporto centro treneriai Neda Juščė, Dovilė Beleckytė, Ričardas Jankevičius, Rasa Vaserienė, Margarita Zemskaja, Valentina Bagrijeva, Viktorija Petrova, Veronika Prončenko, Renata Tankevičienė.

Čempionate dalyvavo Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Kazlų Rūdos sportininkės.

Žymos: |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Viesulo“ tinklininkai – stipriausi Lietuvoje

Savaitgalį Gargžduose finišavo Lietuvos moksleivių tinklinio U-19 vaikinų čempionatas. Nugalėtojų taurę jo metu į viršų iškėlė BĮ Klaipėdos „Viesulo“ sporto ...
2024-03-04
Skaityti daugiau

Mums rašo

Po grakščia mergaičių išvaizda slypi didžiulė fizinė jėga

Klaipėdoje spalio 28-29 dienomis vyko šešioliktas meninės gimnastikos turnyras „Rudens taurė“, organizuojamas Klaipėdos meninės gimnastikos klubo „Kregždutės skrydis“ prezidentės Renatos ...
2023-10-30
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This